Intel налагодить випуск планшетних процесорів

Поділитися
Компанія Intel планує створити лінійку процесорів, призначених виключно для планшетів. Про це з посиланням на анонімні джерела повідомляє тайванське видання DigiTimes. Офіційного підтвердження цієї інформації немає.

Розробка планшетних чіпів входить у плани Intel на 2012 рік, зазначає DigiTimes. На ринку чіпи будуть конкурувати з продукцією на архітектурі ARM. Однією з основних задач Intel бачить забезпечення високої продуктивності процесорів при мінімальному енергоспоживанні.

Паралельно Intel буде розвивати лінійку процесорів для смартфонів під кодовою назвою Medfield. Повідомлення про чіпи Medfield, які нібито знаходяться в розробці, з'являлися в пресі й раніше, але тоді передбачалося, що вони будуть використовуватися як у смартфонах, так і в планшетах.

Перші чіпи Intel для смартфонів і планшетів будуть випускатися за 32-нанометровим техпроцесом, але в найближчі три роки компанія має намір освоїти 22 - і 14-нанометрову технології.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі