iPhone 5 вийде в наступному році

Поділитися
© golem.de
Запуск iPhone 5 очікується наступного року.

Очікувалося, що цього року Apple представить п'яте покоління смартфона iPhone. Хоча iPhone 4S вважається п'ятим поколінням (а 3GS - третім), дехто впевнений, що апарат не настільки інноваційний, щоб заслуговувати на ім'я 5.0. Втім, Apple і не назвала смартфон так. Тепер запуск «справжнього» iPhone 5, над яким активно працював Стів Джобс, очікується в наступному році (як і нових продуктів серії iPod, Mac і iPad).

iPhone 4S, незважаючи на скептицизм багатьох аналітиків, за першу добу з моменту відкриття попереднього замовлення зібрав понад 1 млн заявок. Колишній рекорд, що становив 600 тисяч попередніх замовлень за першу добу, належить попереднику - смартфону iPhone 4, продажі якого почалися в 2010 році.

Нагадаємо, новий апарат було анонсовано 4 жовтня. На наступний день після анонсу помер колишній голова Apple Стів Джобс. З посади гендиректора компанії він пішов за півтора місяці до смерті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі