Канал "1+1" спростував причетність до закриття EX.UA

Поділитися
© Кадр із фільму «У суботу»
У прес-службі "1+1" зазначили, що дійсно зверталися до МВС з вимогою захистити свій контент, проте кримінальну справу проти EX.UA було порушено на три місяці раніше.

Група "1+1" не зверталася до міліції з приводу закриття файлообмінного сервісу EX.UA. Про це 1 лютого заявив генеральний директор групи "1+1" Олександр Ткаченко, коментуючи відповідну заяву МВС.

"Ми спілкувалися з представниками EX.UA про розміщення у них небажаного контенту і його видалення. Але закрити ресурс - у нас такої мети не було", - сказав О.Ткаченко.

У прес-службі "1+1" зазначили, що у вересні 2011 року дійсно зверталися до МВС та Державної служби інтелектуальної власності України.

"Ми вимагали захистити контент, авторські права на який нам належать. Кримінальну справу проти EX.UA було порушено на три місяці раніше", - прокоментували ситуацію у групі "1+1".

Нагадаємо, 31 січня МВС відключило сайт EX.UA, де люди звикли зручно і безкоштовно дивитися фільми, завантажувати ігри та багато, багато іншого. В офісі компанії проводяться обшуки, а власників ресурсу викликають на допити.

Зазначимо, що минулі обшуки в офісах компанії EX.UA можуть мати наслідки і для його користувачів.

За інформацією представників EX.UA, у МВС прагнули отримати персональні дані про користувачів, які розміщують піратський контент.

1 лютого у МВС заявили, що кримінальну справу проти EX.UA порушили у зв'язку зі зверненнями власників інтелектуальних прав, серед яких телеканал "1+1", компанії Adobe Systems і Graphisoft. !zn

Читайте також:

Дарка Чепак просить не мститиcя президенту за EX.UA


На користувачів EX.UA можуть завести кримінальні справи

Американська влада хоче стерти дані з сайту Megaupload

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі