Kindle тепер з'явилась у браузері

Поділитися
© Іван Дзюба.
Інтернет-магазин Amazon презентував веб-послугу, яка дозволяє ознайомитися з електронними книгами для читалки Kindle. Про це у вівторок, 28 вересня, повідомили спеціалізовані ЗМІ.
Інтернет-магазин Amazon презентував веб-послугу, яка дозволяє ознайомитися з електронними книгами для читалки Kindle. Про це у вівторок, 28 вересня, повідомили спеціалізовані ЗМІ. Новий сервіс Kindle for the Web орієнтовано, в першу чергу, на власників сайтів, для яких тепер створено інструмент для презентації фрагментів книг на своїх ресурсах. Якщо ж який-небудь користувач зробить покупку, то Amazon виплатить комісійні. Клієнтам, які побажають придбати електронну книгу, буде достатньо натиснути на кнопку Get Kindle Edition. Amazon надає читачам уривків можливість переглянути перші розділи книг. Крім того, читачі можуть змінювати колір сторінок, налаштовувати розмір шрифту й ділитися уривками з книг з друзями через Facebook, Twitter і по електронній пошті. Amazon надає доступ до свого магазину з електронними книгами не лише з читалок Kindle. Придбані книги можна читати на iPhone, iPad, телефонах з Android, смартфонах BlackBerry, а також комп'ютерах з Windows і Mac OS X. Сервіс Kindle for the Web працює в тестовому режимі.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі