Користувачі Skype зможуть дзвонити по телевізору

Поділитися
Завдяки новій веб-камері TV Cam HD, яка кріпиться до телевізора, з'явиться можливість здійснювати відеодзвінки в Skype без допомоги комп'ютера. У Сполучених Штатах TV Cam HD з'явиться у серпні, а в країнах Європи - у вересні.

Виробник периферії для комп'ютерів, швейцарська Logitech спільно з компанією Skype анонсувала веб-камеру TV Cam HD. Прикріпивши її до телевізора, користувачі можуть здійснювати відеодзвінки без допомоги комп'ютера. Периферія сумісна в тому числі з ТБ високої чіткості, в яких відсутня вбудована підтримка Skype.

TV Cam HD кріпиться до верхньої панелі телевізора і з'єднується по інтерфейсу HDMI. Також в наявності Wi-Fi/Ethernet-порт для підключення до Інтернету, чотири мікрофони і роз'єм для автономного живлення. Останній дозволить приймати аудіодзвінки, навіть якщо телевізор вимкнений. Веб-камера працює на спеціальній версії клієнта, при цьому користувачі можуть входити в систему з різних акаунтів.

Новинка постачається разом з пультом дистанційного керування. Він дозволяє обирати контакти, відповідати на дзвінок, повертати об'єктив і зумувати картинку.

«Для підключення камери не потрібен комп'ютер, смарт-телевізор або якесь інше обладнання. Всі необхідні елементи вже вбудовані в TV Cam HD. У компанії підкреслили, що об'єктив від Carl Zeiss, встановлений у TV Cam HD, має більш широкий кут огляду, ніж у звичайних веб-камер.

У Сполучених Штатах TV Cam HD з'явиться у серпні, а в країнах Європи - у вересні. Рекомендована ціна на новинку складе близько 200 доларів.

Схожі веб-камери вже пропонуються в інтернет-магазині Skype. Проте з усіма телевізорами, в тому числі малофункціональними, сумісна тільки одна з них - 224-доларова Tely HD від Tely Labs. Всі інші моделі можуть працювати тільки з ТБ конкретної марки. !zn

Читайте також:

Microsoft випустить версію Skype в браузері

В Skype знайшли дірку, яка дозволяє дізнатися IP-адреси користувачів

Рада дозволила допитувати свідків по скайпу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі