Microsoft представила новий Office для планшетних комп'ютерів

Поділитися
© guardian.co.uk
Microsoft Corp представила нову версію пакету офісних програм Office, зроблену спеціально для планшетів та інших пристроїв із сенсорними дисплеями.

Новий Office для планшетів, розрекламований главою Microsoft Стівом Балмером як найбільш амбітний варіант даного ПЗ, користується перевагами хмарних технологій і призначений для роботи з операційною системою Windows 8, що готується до продажу.

Хмарна обробка даних передбачає зберігання документів і налаштувань в інтернеті, а з інших важливих опцій програмного пакету Office - можливість користуватися відеодзвінком через Skype, сервіс, придбаний Microsoft у 2011 році за $8,5 мільярда.

Останній Office, один з ключових стимуляторів росту прибутку Microsoft, з'явився, свого роду, оборонним ходом компанії на тлі спроб її конкурентів - Apple Inc і Google Inc - також зайняти нішу в сфері розробок аналогічного ПЗ, області, в якій Microsoft завжди відчувала себе лідером.

При цьому Microsoft поки не повідомила, чи планує випустити версії Office для планшетів Apple iPad і девайсів з ОС Google Android. !zn

Читайте також:

Microsoft може випустити власний смартфон

Microsoft представив мобільну платформу Windows Phone 8


Microsoft представила новий планшетник Surface

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі