Microsoft виклала для завантаження пробну версію Windows 8

Поділитися
© word-it.ru
Попередня версія ОС доступна 14 мовами, у тому числі російською. Програма встановлення Windows 8 Release Preview перевіряє можливість запуску Windows 8 Release Preview на комп'ютері користувача і обирає відповідну версію для завантаження.

Компанія Microsoft представила попередню версію операційної системи Windows 8. Версія доступна для безкоштовного завантаження 14 мовами, у тому числі російською, повідомляється у блозі Building Windows.

Windows 8 Release Preview - фінальний прес-реліз, він включає в себе Internet Explorer 10, нові програми Windows 8 для Hotmail, SkyDrive і Messenger, а також сотні нових програм у Windows Store.

Програма встановлення Windows 8 Release Preview перевіряє можливість запуску Windows 8 Release Preview на комп'ютері користувача і обирає відповідну версію для завантаження. Окрім того, вона складає звіт про сумісність і перевіряє наявність оновлень.

Читайте: Microsoft презентувала Windows 8: без миші і клавіатури, без кнопки "Пуск"

Доступні російськомовні Windows 8 у 32-бітній версії (2,5 Гб) і 64-бітній (3,3 Гб).

Щоб встановити систему, потрібен комп'ютер, що відповідає наступним параметрам: процесор - 1 Ггц або більше; ОЗУ -1 Гб для 32-розрядної версії або 2 Гб для 64-розрядної версії; вільне місце на жорсткому диску -16 Гб для 32-розрядної версії або 20 Гб для 64-розрядної версії; графічний адаптер - графічний пристрій Microsoft DirectX 9 із драйвером WDDM.

Якщо встановлювати Windows 8 за допомогою програми Windows 8 Release Preview, вводити ключ продукту не потрібно - програма автоматично вкаже необхідний ключ. Якщо створити інсталяційний носій, запустити з нього комп'ютер, а потім встановити Windows 8, буде потрібно ввести цей ключ продукту: TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF.

Основні коментарі щодо встановлення і роботи пробної версіі містяться на офіційному сайті.

«Наш наступний етап - традиційно - Release to Manufacturing, і починаючи з сьогодні і до дня випуску RTM ми будемо змінювати Windows 8...ми сфокусуємося на тому, щоб забезпечити більш високий рівень якості, ніж у Windows 7», - пише у блозі Стівен Сінофскі (Steven Sinofsky), голова напрямку Windows.

За його словами, якщо відгуки про Windows 8 і Windows RT будуть відповідати очікуванням команди розробників, фінальна стадія розробки почнеться через два місяці, і якщо все піде успішно, перші ПК з новою Windows 8 будуть доступні у продажу вже до різдвяних свят.

Нагадаємо, Windows 8 Consumer Preview за добу після офіційного релізу завантажили понад 1 млн разів.

Нагадаємо, корпорація Microsoft оголосила, що Windows 8 вийде у чотирьох варіантах: один для домашнього використання, по одному для бізнесу і для пристроїв під управлінням чіпів ARM, і один для великих підприємств, які купують ОС оптом.

Версія, яка називається просто Windows 8 призначена для домашніх користувачів. Windows 8 Pro - для бізнес-користувачів і включає в себе функції для шифрування файлової системи, віртуалізації і управління доменом.

Windows РТ буде встановлена на ПК і планшети, які працюють на ARM процесорах. Вона буде постачатися зі спеціальними сенсорно орієнтованими версіями Microsoft Word, Excel, PowerPoint і OneNote. !zn

Читайте також:

Windows 8 вийде у чотирьох версіях

Microsoft зробила платним оновлення до Windows 8

Користувачам Windows 8 запропонують доплатити за мультимедійні функції

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі