Microsoft завершила роботу над фінальною версією Windows 8

Поділитися
© word-it.ru
Microsoft завершила розробку і тестування нової операційної системи. Код Windows 8 незабаром буде відправлений виробникам комп'ютерів, а в продаж фінальна версія ОС надійде восени.

Компанія Microsoft представила готову до тиражування (RTM, запущений у виробництво) версію операційної системи Windows 8, говориться в офіційному блозі.

Вихід RTM-версії означає, що Microsoft завершила розробку і тестування операційної системи. Код Windows 8 буде відправлений виробникам комп'ютерів, а з середини серпня його зможуть отримати розробники і партнери компанії.

Комп'ютери на Windows 8 планують випускати Acer, Asus, Hewlett-Packard, Lenovo, Samsung, Toshiba й інші компанії.

Користувачі зможуть встановити Windows 8 починаючи з 26 жовтня - у цей день у продаж надійде фінальна версія ОС. Тим, у кого встановлена XP, Vista або Windows 7, оновлення до «вісімки» обійдеться в 39,9 долара.

Блог The Next Web з посиланням на власні дані передає, що 1 серпня вийшли також RTM-версії Windows, RT (операційна система для ARM-планшетів) і Windows Server 2012 (операційна система для серверів).

Microsoft випустила три попередні версії Windows 8 - Developer Preview (вересень 2011 року), споживчі Preview (лютий 2012 року) та випуску Preview (травень 2012 року). Вони безкоштовні, але працюють протягом обмеженого терміну - так, попередній реліз можна використовувати до 16 січня 2013 року. !zn

Читайте також:

Microsoft представила новий Office для планшетних комп'ютерів


Microsoft представила новий планшетник Surface

Microsoft може випустити власний смартфон

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі