На мобільні карти Google нанесли плани будівель

Поділитися
Компанія Google оновила мобільний додаток Google Maps для операційної системи Android. Про це повідомляється в офіційному блозі Google.

У версії 6.0 з'явилася функція "Плани будівель" (Floor Plan). Вона допоможе користувачам зорієнтуватися всередині громадських будівель. Наразі на Google Maps доступні плани кількох торгових центрів і аеропортів у США і Японії - зокрема, магазинів IKEA, універмагів Macy's, аеропортів Чикаго, Сан-Франциско і Атланти і аеропорту префектури Наріта в Японії.
Дивлячись на план, користувач зможе визначити, як пройти до тієї чи іншої точки всередині будівлі - наприклад, до туалету, магазину (якщо мова йде про торговий центр) або терміналу в аеропорту. Програма обчислює, в якій частині будівлі користувач знаходиться на даний момент. Якщо, припустимо, він перейде на інший поверх, план на екрані оновиться.
Google планує постійно оновлювати базу і поповнювати її планами будівель у різних країнах світу. Власникам підприємств компанія пропонує самостійно завантажити план своєї будівлі в базу, скориставшись цим посиланням.
У попередній версії Google Maps для Android під номером 5.7 з'явився "режим офлайн", який дозволив працювати з картами без доступу в інтернет. Потрібну ділянку місцевості при цьому слід завантажити в пам'ять смартфона або планшета заздалегідь.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі