Новий комп'ютерний вірус знищує весь папір в офісі

Поділитися
Комп'ютерний вірус продовжує відправляти на сервер друку все нові завдання навіть після того, як його виявлять антивірусні програми - до повного знищення всього запасу паперу.
Компанія Symantec повідомила про загрозу Trojan.Milicenso. Вірус відправляє на сервери друку завдання на роздруківку випадкових наборів символів аж до вичерпання запасу паперу.
При виявленні антивірусними програмами та розміщенні в карантин вірус не припиняє виконання дій, оскільки використовує унікальний механізм перенаправлення програмних запитів.
Код Trojan.Milicenso може заражати комп'ютери різними способами: у вигляді вірусних додатків в електронні листи, а також при відвідуванні веб-сайтів, на яких розміщені вірусні скрипти. Останній варіант часто виходить при переході користувача за посиланням зі спамерського листа. Також у великій кількості випадків зараження відбувалося за допомогою коду, замаскованого під файл кодека. Троян створює і виконує виконуваний файл, який, у свою чергу, створює файл DLL в папці% System%. Потім виконуваний файл себе видаляє. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі