Офіційний iPhone 5 з'явиться в Україні 31 жовтня (ВІДЕО)

Поділитися
© infuture.ru
У середині жовтня смартфони пройдуть сертифікацію в Укрчастотнагляді, щоб IMEI пристроїв, які продаються з 31 жовтня, вже були внесені до «білого» списку. Українці зможуть купити новий гаджет за ціною 7999 грн.

Новий офіційно ввезений та сертифікований смартфон iPhone 5 компанії Apple з'явиться в Україні 31 жовтня. У середині жовтня смартфони пройдуть сертифікацію в Укрчастотнагляді, щоб IMEI пристроїв, які продаються з 31 жовтня, вже були внесені до «білого» списку.

Про це виданню Ліга.net повідомили у прес-службі однієї з компаній-дистриб'юторів.

Раніше були опубліковані ціни на iPhone 5 в Україні. Так, новий офіційно ввезений iPhone 5, презентація якого відбулася 12 вересня, українці зможуть купити за ціною 7999 грн.

Нагадаємо, новий iPhone 5 компанії Apple був представлений 12 вересня на прес-конференції в центрі мистецтв Yerba Buena Center for the Arts (Сан-Франциско) виконавчим директором Apple Тімом Куком і Філом Шиллером, старшим віце-президентом з глобальному маркетингу.

Новинка на 18% тонша за попередника - товщина iPhone 5 складає 7,6 мм і він на 20% довший. Важить пристрій 112 грамів. Смартфон оснащений дисплеєм Retina діагоналлю 4 дюйми, дозволом 1136 на 640 пікселя. Пристрій підтримує стандарт зв'язку LTE (4G). Новий процесор Apple A6 дозволяє обробляти графіку у два рази швидше. !zn

Читайте також:

Китайські робітники збирають iPhone 5 уночі і живуть у багнюці з тарганами

iPhone 5 стане першим смартфоном, оснащеним sim-картою нового покоління

Японці створили годинник, сумісний з iPhone

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі