Перегляд прямих трансляцій на YouTube стане платним

Відео
Поділитися
© freundchen.blogspot.com
YouTube додав можливість для контент-партнерів стягувати з користувачів оплату за перегляд прямих трансляцій з різних заходів, додавши таким чином додаткове джерело монетизації свого сервісу.

Відеохостинг YouTube надав контент-партнерам можливість брати з користувачів плату за перегляд прямих трансляцій з різних заходів.

Трансляцію відео в реальному часі YouTube почав тестувати з вересня 2010 року, а у квітні 2011 року вже надав можливість перегляду прямих трансляцій для користувачів.

Раніше сервіс, що дозволяв організувати трансляцію з різних заходів партнерам YouTube, був для користувачів безкоштовним.

У даний час брати плату за трансляцію можна тільки у Канаді, Японії, Франції, США і Великобританії. При цьому для користувача платежі будуть проходити через платформу Google AdSense. Вартість послуги і комісія YouTube з платежів поки невідома.

Між тим, трансляцію у реальному часі можуть організувати тільки обрані партнери YouTube - правовласники, які розміщують професійний контент. Стягувати плату з користувачів також можна буде не всім партнерам, а тільки популярним серед користувачів правовласникам.

Прямі трансляції на YouTube можна подивитися за адресою www.youtube.com/live. Серед популярних трансляцій в реальному часі було весілля принца Вільяма і Кетрін Міддлтон, випускні церемонії двох престижних вишів США - Дартмутського коледжу та Стенфордського університету, концерт групи Coldplay тощо.

Нагадаємо, вчора повідомлялося про запуск на YouTube функції автоматичної конвертації коротких відеороликів у 3D-формат. !zn

Читайте також:

Хакери видалили весь контент Microsoft з її каналу на YouTube

На YouTube з'явиться більше 100 «каналів» з ексклюзивним контентом

На YouTube покажуть новинки кінопрокату

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі