Samsung показав Galaxy S III - втілення трьох стихій (відео)

Відео
Поділитися
© mabila.ua
У Galaxy S III використано чотирьохядерний процесор Exynos 4 Quad з тактовою частотою 1,4 ГГц, RAM - 1 ГБ. Апарат оснащено екраном, виконаним за технологією Super AMOLED, з діагоналлю 4,8 дюйма і роздільною здатністю 1280х720 пікселів.

Корпорація Samsung провела захід, в ході якого був офіційно представлений флагманський смартфон Samsung Galaxy S III. Новинка отримала масу нових функцій, цікавий дизайн і потужну начинку.

Смартфон покликаний зміцнити позиції компанії на ринку і продовжити успіх попередніх апаратів.

У Galaxy S III використаний чотирьохядерний процесор Exynos 4 Quad з тактовою частотою 1,4 ГГц, RAM - 1 ГБ. Апарат оснащений екраном, виконаним за технологією Super AMOLED, з діагоналлю 4,8 дюйма і роздільною здатністю 1280х720 пікселів.

Крім того, смартфон отримав новий дизайн корпусу "з природними плавними лініями". На думку корейського виробника, в новому дизайні втілені вітер, вода і світло. Спочатку новий телефон-флагман від Samsung буде випускатися у двох колірних варіантах: синьому (Pebble Blue) і білому (Marble White). На більш віддалену перспективу обіцяні і версії з іншими кольорами корпусу, зробленого, до речі, не з з кераміки, як обіцяли чутки, а все ж з пластику.

Версії Galaxy S III для деяких регіональних ринків будуть підтримувати технологію стільникового зв'язку четвертого покоління LTE (на інших ринках буде доступна версія з HSPA +).

Крім стандартних інтерфейсів WiFi і Bluetooth 4, смартфон також оснащений модулем ближнього бездротового зв'язку NFC і двостандартною навігацією GPS / ГЛОНАСС. Основна камера з роздільною здатністю 8 мегапікселів володіє високою швидкодією і дозволяє знімати серії з 20 послідовних кадрів.

Слід зазначити, що південнокорейському гігантові цього разу вдалося до останнього зберігати в таємниці і зовнішній вигляд, і основні технічні дані смартфона (діагональ екрану, матеріал корпусу, роздільну здатність камери тощо).

Щодня з'являлися чутки, "витікали" фотографії телефону, але справжні фото і реальні характеристики ніхто не опублікував. Ще більший інтерес викликала рекламна кампанія the next galaxy - промосайт із зворотним звітом, інтригуючий ролик і черговий, уже майже традиційний наїзд на фанатів "яблучної" продукції.

На додаток до потужної апаратної начинки, розробники передбачили просунуті методи взаємодії з користувачем, використовуючи технології розпізнавання особи, голосу і жестів. Апарат, як би лякаюче це не звучало, збирається не просто стежити за своїм власником, а й жити не тільки своїм, а й його життям.

Так, наприклад, інтерфейс S Voice забезпечує пошук інформації і керування пристроєм за допомогою голосових команд. Схожа функція стала однією з головних родзинок останнього смартфона від Apple - iPhone 4S. Наприклад, функція інтерфейсу Smart stay за допомогою фронтальної камери фіксує рухи очей власника і визначає, коли користувач використовує смартфон: читає він, наприклад, електронну книгу або переглядає веб-сторінки. Пристрій в автоматичному режимі підтримує яскравість дисплея на одному рівні для зручного читання і роботи в інтернеті.

S Voice дозволяє смартфону розпізнавати голос і реагувати на слова власника, запускаючи пошук інформації або функції управління. Наприклад, щоб відкласти дзвінок будильника на деякий час, досить просто сказати смартфону "замовчати". Голосом можна також увімкнути відтворення пісні, керувати рівнем гучності смартфона, надсилати текстові повідомлення й електронні листи, складати графік зустрічей або автоматично увімкнути камеру і зробити знімок.

Samsung Galaxy S III розпізнає рухи власника. Коли користувач набирає комусь текстове повідомлення, але вирішує натомість зателефонувати абоненту, то йому достатньо просто піднести телефон до вуха - пристрій автоматично почне набір номера (функція Direct call).

За допомогою ще однієї нової функції - Smart alert - Samsung Galaxy S III повідомить про пропущені дзвінки або повідомлення: смартфон завібрує, коли користувач візьме його в руку.

Основні характеристики Samsung Galaxy S III:

- Операційна система Android 4.0 Ice Cream Sandwich;

- Мережі GSM / GPRS / EDGE (850/900/1800/1900 МГц), HSPA + (850/900/1900/2100 МГЦ, 4G (залежить від регіону);

- 4,8-дюймовий дисплей HD Super AMOLED із роздільною здатністю 1280x720 пікселів;

- 8-мегапіксельна основна камера з автофокусом і спалахом;

- 1,9-мегапіксельна фронтальна камера;

- Wi-Fi (802.11 a / b / g / n), Bluetooth 4.0 (LE), GPS / ГЛОНАСС, NFC;

- Сенсори: акселерометр, датчик освітленості, цифровий компас, датчик наближення, гіроскоп, барометр;

- Вбудована пам'ять 16 або 32 ГБ (пізніше вийде версія з 64 ГБ);

- Слот для карт пам'яті microSD;

- Акумулятор ємністю 2100 мАг;

- Розміри - 136,6 x 70,6 x 8,6 мм;

- Вага - 133 грами. !zn

Читайте також:

Білоруси випустили свого «вбивцю iPad» - планшетник «Горизонт»

Samsung почав випуск надшвидкісних карт пам'яті microSD


Samsung з вимогою заборонити новий iPhone вже дістався до Японії і Австралії

Samsung заявив про випуск двох медіаплеєрів на базі смартфона Galaxy S

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі