Складено рейтинг автомобілів, які продаються найкраще у світі

Поділитися
© netcarshow.com
У 80 країнах світу седан Toyota Corolla став автомобілем, який продається найкраще. Другий рядок рейтингу продажів посів Ford Focus, а третій і четвертій Volkswagen Jetta та VW Golf відповідно.

Седан Toyota Corolla названий автомобілем, який найкраще у світі продається, за підсумками продажів за перші шість місяців 2012 року. Якщо позитивна динаміка збережеться, у «Королли» є всі шанси знову закінчити рік на першому місці, як це вже було в 2011 році.

За результатами перших шести місяців 2012 року седан Toyota Corolla вирвався у світові лідери за обсягом продажів. Так, за звітні півроку компанія Toyota продала 586 381 машину цієї моделі. За інформацією інтернет-порталу Best Selling Cars Blog, який склав рейтинг продажів автомобілів у 80 країнах світу, з такими темпами у «Королли» в цьому році є шанс знову стати світовим бестселером, адже минулий рік ця модель закінчила на першому місці з результатом 1 141 709 проданих автомобілів.

Другим за весь 2011 рік був Ford Focus. І в нинішньому півріччі він поки теж займає другий рядок: за перші шість місяців продано 502 834 авто. На третьому місці розмістився седан Volkswagen Jetta: його продажі дорівнюють 456 367 автомобілів. Такий же порядок місць ця трійка лідерів займає у списку світових червневих продажів.

Компанії Toyota і VW також увійшли і в світову п'ятірку лідерів: четвертий рядок рейтингу займає седан Toyota Camry з 399 659 проданими автомобілями, а на п'ятій позиції - Volkswagen Golf, який за минулі півроку розійшовся накладом у 393 413 штук.

У порівнянні з минулим першим півріччям, в 2012 році найбільший приріст продажів показали такі моделі, як Suzuki Swift (16 місце, +15 позицій), Opel Astra (19 місце, +8 позицій) і Toyota Camry (4 місце, +8 позицій ). Різко рвонув у лідери Volkswagen Jetta (3 місце, +7 позицій), додали Nissan Tiida (9 місце, +6 позицій), Hyundai Accent (13 місце, +6 позицій) і Honda CR-V (14 місце, +6 позицій) .

Але є і аутсайдери. Так, в цьому півріччі помітно скинув темп китайський Wuling Sunshine (17 місце, -10 позицій), який за підсумками світових продажів 2011 зайняв 7 місце, випередивши на два рядки навіть такий відомий хіт, як пікапи Ford F-Series. Також в цьому півріччі відчутно просів Volkswagen Polo (12 місце, -8 позицій) і відкотилася назад Hyundai Elantra (11 місце, -5 позицій). !zn

Читайте також:

Volkswagen випустив автомобіль для подорожей під водою (ВІДЕО)

Легендарну «сімку» відправили на пенсію: в Росії припинено виробництво Lada-2107

Дослідники назвали автомобілі з найбільш «токсичними» і «чистими» салонами

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі