Apple вже тестує свій перший телевізор

Поділитися
За інформацією, телевізор Apple підтримує систему голосового управління Siri, яка вперше з'явилася в смартфоні iPhone 4S, випущеному в жовтні.

Apple надала компанії, що розробляє, телевізор, який оснащений безконтактними інтерфейсами управління, для тестування канадським телекомунікаційним компаніям Rogers і Bell, повідомила канадська газета The Globe and Mail з посиланням на поінформовані джерела.

Джерело газети зазначає, що Apple шукає партнера, який має як і мережу для широкосмугового доступу в інтернет, так і експлуатує мережі стільникового зв'язку. Rogers і Bell відповідають цій вимозі.

За інформацією The Globe and Mail, телевізор Apple підтримує систему голосового управління Siri, яка вперше з'явилася в смартфоні iPhone 4S, випущеному в жовтні. Систему оснастили додатковими функціями, які допомагають користувачеві обрати програму для перегляду, виходячи з особистих переваг.

Крім того, завдяки вбудованій у телевізор камері власник зможе здійснювати відеодзвінки, а також керувати новим пристроєм від Apple за допомогою жестів.

Експерти вже давно прогнозують, що Apple розробляє власну модель телевізора, проте офіційно ця інформація не підтверджена. Зараз компанія пропонує лише пристрій Apple TV, що підключається до телевізора і дозволяє дивитися фільми та серіали, придбані в інтернет-магазині Apple iTunes Store.

За даними аналітика Жене Манстера (Gene Munster) з компанії Piper Jaffray & Co., Apple може випустити телевізор під власним брендом до кінця поточного року. Манстер один з перших припустив, що Apple готує подібний пристрій, проте потім аналогічної точки зору стали дотримуватися й інші аналітики.

Восени 2011 року приводом для нової хвилі чуток про те, що Apple веде розробку телевізора, стала офіційна біографія засновника компанії Стіва Джобса, продажі якої стартували в жовтні. Автор книги, Уолтер Айзексон, розповідає про бажання Джобса випустити пристрій, який змінить телебачення подібно до того, як iPod змінив індустрію звукозапису.

Згідно з однією з ідей Джобса, купивши фільм і почавши дивитися його на мобільному пристрої, користувачеві не потрібно здійснювати додаткові дії, щоб продовжити перегляд на великому екрані. !zn

Читайте також

Motorola судиться з Apple за iPhone 4S і Cloud


На «термоядерну війну» з HTC Apple витратила $ 100 млн

Apple в березні розпочне продаж iPad 3

iPhone 5 випустять восени

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі