Sony вибачилася за витік даних 77 млн ​​користувачів PlayStation Network

Поділитися
© unian.ua
Японська корпорація Sony вибачилася перед клієнтами своєї ігрової мережі PlayStation Network у зв'язку з масовим витоком їх персональної інформації, зокрема - імен, дат народження, адрес проживання та електронної пошти зареєстрованих користувачів, а також їх паролів і ідентифікаторів.

Топ-менеджери Sony вибачилися перед клієнтам традиційним японським поклоном.

«Ми проведемо оновлення системи програмного забезпечення PlayStation 3, - сказав глава ігрового підрозділу компанії Кадзуо Хіраї. - У зв'язку з цим всім нашим користувачам доведеться змінити паролі своїх рахунків у PlayStation Network, хоча я розумію, що для них це викличе великі незручності».

Витік стався в результаті хакерської атаки на один з інформаційних центрів Sony в Каліфорнії. У результаті до комп'ютерних злочинцям потрапили особисті дані 77 млн ​​інтернет-користувачів.

Проти компанії, яку звинувачували в неналежному захисті персональних даних, в США був поданий позов, який може отримати статус колективного.

Поки не встановлено, чи отримали хакери доступ до реквізитів кредитних карток клієнтів, але повністю гарантувати їх збереження після злому компанія не може.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі