Токійський суд підтримав Samsung у суперечці з Apple

Поділитися
© 3dmir.info
Прийняте судом рішення стосується окремого епізоду судового розгляду між двома компаніями, що не пов'язаний з позовом, який минулого тижня розглядав суд у США.

Суд Токіо постановив, що компанія Samsung не порушувала патент Apple при створенні технології для синхронізації смартфонів і планшетів з комп'ютером. Прийняте судом рішення стосується окремого епізоду судового розгляду між двома компаніями, що не пов'язаний з позовом, який минулого тижня розглядав суд у США.

У п'ятницю 24 серпня суд у Сан-Хосе, штат Каліфорнія, розглядав основну патентну суперечку між Samsung і Apple і постановив, що південнокорейська компанія копіювала технології, розроблені американською фірмою для виробництва iPhone та iPad. Samsung була визнана винною у порушенні патенту і повинна буде виплатити компенсацію в розмірі 1,05 мільярда доларів. Американська компанія подала патентний позов у квітні 2011 року і вимагала компенсацію у 2,5 мільярда доларів за збиток, який зазнала через дії конкурента.

У цей же день суд у Сеулі вирішив, що Samsung порушила один патент Apple, а та, в свою чергу, порушила два патенти Samsung. У Південній Кореї було заборонено продаж пристроїв виробництва Apple: iPhone 3GS і iPhone 4, планшетів iPad першого і другого поколінь, а також ряду пристроїв Samsung, включаючи смартфон Galaxy S II.

Розгляд за різними патентними позовами між двома компаніями йде в декількох країнах, в тому числі у Великобританії і Австралії. !zn

Читайте також:

Samsung заплатить Apple мільярд доларів за копіювання смартфонів

Суд зняв заборону на продажі смартфона Galaxy Nexus у США

Apple домоглася заборони продажів планшетника Samsung у США

Samsung з вимогою заборонити новий iPhone вже дістався до Японії і Австралії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі