Цукерберг розбагатів за день на 1,8 млрд доларів

Поділитися
© thecreatorsproject.com
Завдяки зростанню котирувань акцій компанії після виходу її фінансового звіту за III квартал, статок засновника Facebook Марка Цукерберга збільшився на 1,8 млрд доларів.

Статок засновника і генерального директора найбільшої у світі соціальної мережі Facebook Марка Цукерберга збільшився на 1,8 млрд доларів. Це сталося завдяки зростанню котирувань акцій компанії після виходу її фінансового звіту за III квартал, говориться у повідомленні на сайті Forbes .

Видання оновлює дані щодо мільярдерів щодня, але наводить тільки динаміку величини їхніх "гаманців". За даними на вересень 2012 року, статок Цукерберга становив 9,4 млрд доларів.

Facebook опублікував фінансовий звіт за III квартал цього року у ніч з 23 на 24 жовтня. Незважаючи на те, що компанія перейшла від прибутку (у III кварталі 2011 року вона склала 227 млн доларів) до збитку в 59 млн доларів за звітний період, ринок сприйняв звіт дуже позитивно: акції Facebook зросли в ціні майже на 14%.

Інвестори високо оцінили не тільки прискорення темпів зростання виручки компанії (вона підвищилася на 36% у III кварталі 2012 року проти зростання на 28% торік), але і вражаючими результатами мобільного сегменту бізнесу.

Частка доходів від реклами на стільникових телефонах і смартфонах в загальному рекламному фонді Facebook склала 14%. При цьому сукупний дохід від реклами збільшився на 36% і склав 1,09 млрд доларів (86% від всієї виручки).

У звіті Facebook повідомила і про інше важливу подію. До 30 вересня місячна аудиторія соцмережі вперше перевалила за мільярд: показник досяг 1,01 мільярда користувачів. Це на 26% більше, ніж у 2011 році. !zn

Читайте також:

Цукерберг подарував російському прем’єрові футболку

Цукерберг вперше прокоментував падіння акцій Facebook

Цукерберг не має наміру продавати акції Facebook протягом року

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі