Цукерберг будує для персоналу Facebook закрите містечко

Поділитися
© thecreatorsproject.com
Мыстечко для співробітників компанії Facebook можна буде сміливо назвати Цукербургом. Нова інфраструктура, яка буде зосереджена на одній центральній вулиці, задовольнить усі потреби команди.

У головному офісі Facebook, який з літа 2011 року розташовується на околиці каліфорнійського міста Менло-Парк на 22-х з гаком гектарах, постійно працює близько двох тисяч співробітників. Але будівлі кампуса здатні з комфортом вмістити до дев'яти тисяч співробітників.

Така кількість персоналу змусила засновника компанії Марка Цукерберга задуматися над створенням власної міської інфраструктури, яка дозволить задовольнити запити тих, хто вже присвятив життя Facebook, і тих, кого ще тільки належить залучити у Кремнієву долину для роботи в найбільшій соцмережі світу, яка об'єднує майже мільярд осіб. Адже наслідком підвищення комфорту стане підвищення продуктивності праці співробітників.

Нова інфраструктура, яка буде зосереджена на одній центральній вулиці, задовольнить усі потреби команди розробників Facebook, будь то стрижка або обід в японському ресторані, і перетворить кампус компанії на одне з найсучасніших містечок, яке можна буде іменувати Цукербургом, пише The Los Angeles Times.


«Особлива атмосфера, усвідомлення привілейованості і банальне відчуття «все під рукою» дозволить співробітникам працювати більш продуктивно і творчо, не відволікаючись на поїздки за межі кампуса», - вважають експерти з проектування Facebook. На всі товари і послуги для співробітників компанії передбачається зробити знижки.

Такі високотехнологічні компанії як Google Inc. або Facebook давно включилися в перегони за кращі уми, і тому докладають всіх зусиль для створення особливо комфортного робочого середовища - від безкоштовного триразового харчування до безкоштовних масажів, пралень і хімчисток.

Але у Facebook, схоже, придумали нову «морквину» для персоналу - своє власне місто зі своїми власними цінами. Такий собі закритий спецрозподільник благ в обмін на якісну 24-годинну роботу на благо компанії. Все буде зроблено для того, щоб співробітники забули про побутові проблеми і зосереджувалися не на пошуку шляхів задоволення своїх потреб, а виключно на роботі, повністю розкриваючи свій творчий потенціал. !zn

Читайте також:

Користувачі Facebook зможуть інформувати друзів про вагітність

Акції Facebook впали до мінімуму після IPO

Зростання аудиторії Facebook рекордно сповільнилося

Засновник Facebook вибув зі списку 40 найбагатших людей у ​​світі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі