У Києві з'явиться система запису малюків до дитсадків через інтернет

Поділитися
© Ok.Lviv (panoramio.com)
Відкрити 3 тисячі 500 нових місць у дитсадках київська влада пообіцяла в поточному році. Записатися у них можна буде за допомогою нової онлайн-системи.

У Києві планують впровадити систему запису малюків у дитячі садки через інтернет.

Як повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації, про розробку відповідного проекту розповів журналістам голова КМДА Олександр Попов.

«Разом з компанією «Майкрософт» ми хочемо зараз запровадити в Києві онлайн-систему запису дітвори у дитсадки для того, щоб будь-яка сім'я, маючи доступ до мережі інтернет, могла обрати дошкільний заклад і записати туди свою дитину. Ми хочемо зробити ці списки відкритими, щоб батьки могли відслідковувати завантаженість того чи іншого дитсадка", - сказав Попов, зазначивши, що така практика дозволить зменшити бюрократію, полегшить завдання батькам.

Він повідомив, що торік мережа дитсадків у столиці розширилася на 4200 місць. На поточний рік заплановано збільшення мережі ще на 3500 місць. Але, враховуючи активний демографічний приріст, який спостерігається у столиці, питання нових дитячих садків буде залишатися актуальним.

«3500 нових місць у дитсадках ми відкриємо в цьому році. І не тільки за рахунок будівництва нових закладів, а й частково завдяки реконструкції. Ми звільнили приміщення, які раніше були передані в оренду бізнесу або державним установами. Зараз здійснюємо їх капітальну реконструкцію, повертаємо профіль цих об'єктів. Цей спосіб дуже вигідний, оскільки не потребує великих капіталовкладень», - зазначив голова КМДА. !zn

Читайте також:

У Партії регіонів готові відтягувати вибори мера Києва, щоб не програти парламентські


Попов за два місяці до виборів роздасть малозабезпеченим киянам 40 млн грн

Вибори мера Києва можуть не відбутися

«Батьківщина» підтримає Кличка, якщо він піде на вибори мера Києва

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі