У Росії запатентовано зброю зі снарядами з фекалій (ФОТО)

Поділитися
© bankoboev.ru
Крім основної мети - повного видалення відходів з бойової машини - має місце психологічний тиск на супротивника, техніка і одяг якого "​​позначаються" вельми неприємним чином.

Запатентовано зброю, сировиною для якого можуть служити відходи життєдіяльності солдатів, що сидять у танку, пише у вівторок в газеті The Guardian Марк Абрахамс, організатор Шнобелівської премії і видавець журналу Annals of Improbable Research.

У публікації наведено креслення танка в розрізі і показана схема пострілу. Пояснюється, що бійці, не виходячи з транспортного засобу, прямо під час битви повинні зібрати свої біологічні відходи, змішати їх з вибухівкою, упакувати в снаряди і обстріляти ними ворога.

Незвичайний вид зброї винайшов петербуржець Олександр Георгійович Семенов. У 2009 році він отримав у Росії патент на свій винахід. Офіційно зброя називається "Видалення біовідходів з ізольованого житлового відсіку військового об'єкта і пристрій з його реалізації".

Ключова фраза в описі винаходу, на думку журналіста газети, така: "Зброя заряджається спеціальними снарядами в зоні безпеки або поблизу привабливих для поразки ворожих цілей". Незаперечною перевагою нової зброї є здатність за допомогою його використання усувати з танка відходи, які виділяють неприємний запах, особливо в умовах, коли всередині бойової машини солдатам доводиться перебувати по кілька днів.

/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE
sbf_ftx/instagram

Джерело незручностей, таким чином, вилітає з танка і шльопається прямо на ворога. "Цей метод ведення війни покликаний придушувати дух і пригнічувати психіку супротивника", - цитує автора матеріалу InoPressa. В описі зброї нічого не сказано про його вражаючі здатності, однак зазначається, що крім основної мети - повного видалення відходів з бойової машини - має місце психологічний тиск на супротивника, техніка і одяг якого "позначаються" вельми неприємним чином. !zn

Читайте також:

У США вручили «Шнобелівські» премії

Регіонал Колесніченко 1958 р.н. розповів про батька, який згорів у танку в бою з фашистами


Основу українського військового експорту склала зброя часів СРСР

Військові в Рівненській області намагалися втопити вісім ракетних комплексів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі