Україна потрапила в топ-20 головних спамерів світу

Поділитися
Україна посіла 12-у сходинку серед країн - найбільших розповсюджувачів спаму. Перше місце рейтингу закріпилося за Індією.

У рейтингу країн-джерел спаму Україна за підсумками 2011 року посіла 12 місце і увійшла в топ-20. У відсотковому співвідношенні (+2,5%) Україна ділить позицію рейтингу з такими країнами, як Колумбія і Тайвань.

Лідер 2010 року - США (-9,24%), за підсумками минулого року навіть не увійшли в першу десятку рейтингу. Аналогічним чином змінилися і позиції Росії (-2,8%), яка перемістилася з 3-ї на 9-й рядок.

На вершині п'єдесталу знаходиться Індія (+4%), що раніше займала друге місце. Далі за нею йдуть Бразилія (+3,4%) та Індонезія (+5,15%), що піднялися з 5-ї і 16-ї позиції відповідно.

Регіональний розподіл джерел спаму, навпаки, не зазнав істотних змін, і найбільше поштового сміття, як і раніше поширюється з території держав Азії, Латинської Америки та Східної Європи.

Нагадаємо, в 2010 році Україна потрапила до першої трійки країн, «помічених» у розсилці спаму, у жовтні, поступаючись за обсягом спамерських розсилок тільки Росії - 1 місце та Індії - 2 місце. !zn

Читайте також:

Google, Yahoo!, Facebook, AOL і Microsoft об'єднають зусилля в боротьбі зі спамом

Канадець заплатить за спам в Facebook $ 1 мільярд

На зону. Ru припала третина спамерських доменів в усьому світі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі