Українська армія прийняла на озброєння радіолокаційну станцію «Малахіт»

Поділитися
© Рисунок Вадима Симиноги
Міністр оборони України Михайло Єжель 4 січня 2012 року підписав наказ №4 «Про прийняття на озброєння Збройних сил України радіолокаційної станції П-18 «Малахіт»».

Як повідомляє у вівторок, 10 січня, прес-служба Міноборони, функція служби забезпечення радіолокаційними станціями П-18 «Малахіт» даним документом покладено на командування Повітряних сил ЗСУ.

Наземна рухома станція радіолокації з освітленням повітряної та надводної ситуації з цифровою обробкою і автоматичною передачею інформації П-18 «Малахіт» призначена для автоматичного виявлення радіолокаційних цілей на тлі дії активних і пасивних перешкод, визначення координат, автоматичної зав'язки і супроводу траєкторій цілей і видачі їхніх координат і трас споживачам.

Як очікується, видання наказу Міністра оборони України «Про прийняття на озброєння Збройних сил України радіолокаційної станції П-18 «Малахіт»» дозволить здійснити заміну існуючих застарілих та енергоємних РЛС модернізованими радіолокаційними станціями на новій елементарній базі з покращеними ресурсними показниками, технічними характеристиками та розширеними функціональними можливостями.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі