У пошукову видачу Google вмонтують документи з Google Drive

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Результати пошуку за документами будуть відображатися праворуч з основною видачею. Там же розміщуються посилання на релевантні листи з поштового сервісу Gmail.

У видачі пошуковика Google з'являться посилання на документи з аккаунта користувача у файлосховищах Google Drive. Про це повідомляється у блозі сервісу.

Результати пошуку за документами будуть відображатися праворуч з основною видачею. Там же розміщуються посилання на релевантні листи з поштового сервісу Gmail.

Інтеграція пошукача з Gmail з'явилася у серпні 2012 року. Корпорація відзначає, що ті, хто спробував нову функцію, відгукнулися про неї позитивно і попросили додати Google Drive.

Підключити функцію можна на спеціальній сторінці. Поки вбудовування у видачу результатів з інших сервісів є експериментальним і працює тільки в англомовному інтерфейсі.

Пошуковик вміє не тільки виводити релевантні листи і документи, але і "витягувати" з листів інформацію про прийдешні перельоти користувача і виводити їх окремим блоком.

Google Drive запрацював у квітні 2012 року і замінив сервіс Google Docs: окрім документів, користувачі можуть зберігати на віртуальному диску фотографії, відео та інші файли. !zn

Читайте також:

Користувачі Google зможуть зберігати налаштування пошуку у Google-акаунтах

Іран створить власний пошуковик на заміну Google

Google додав у свої карти перші підводні панорами (ВІДЕО)

Компанію Google оштрафовано на 22,5 млн доларів за недотримання приватності даних користувачів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі