У рунеті з'явилася соціальна мережа для небіжчиків

Поділитися
Запущено сайт "Пам'ятай про", на якому користувачі можуть створювати сторінки, присвячені померлим людям.

"Реєструвати" на сайті можна померлих родичів і друзів або знаменитостей. Вже створено "профілі" Владислава Лістьєва, патріарха Алексія Другого, актора Олександра Абдулова та інших знаменитих особистостей.

"Пам'ятай про" позиціонується як соціальна мережа. На кожній сторінці є "стіна", де можуть залишати коментарі відвідувачі. Користувачі можуть об'єднуватися в "групи" та дарувати померлим "подарунки" (у списку подарунків - сигарета, цукерка, свічка і склянка, накрита шматком хліба).

Передбачені тематичні розділи "Довідник", в якому міститься список відділів РАЦС, моргів, кладовищ, церков і ритуальних агентств, і "Корисна інформація", де, крім іншого, наводиться перелік похоронних звичаїв у різних народів. У прес-релізі говориться, що проект "одним зі своїх завдань бачить формування культури усвідомлення того, що наше життя кінечне".

Соцмережею керує пермський ВАТ "Союз".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі