США можуть відмовитися від техніки Apple

Поділитися
© 1news.az
Через те, що компанія Apple має намір вийти з програми екологічної сертифікації продукції, влада США не виключає, що можє відмовитися від їхньої продукції.

Уряд США вирішує питання про відмову від закупівель комп'ютерної техніки марки Apple через те, що компанія має намір вийти з програми екологічної сертифікації продукції.

«Федеральні чиновники провели нараду для обговорення цього питання, незабаром відбудеться їхня зустріч з представниками компанії Apple».

«Минулого тижня Apple оголосила про своє рішення припинити участь у добровільній програмі сертифікації продукції на предмет ступеня впливу на навколишнє середовище Electronic Product Environmental Assessment Tool (EPEAT).

Рейтингова система EPEAT застосовується урядовими, освітніми, науковими та медичними установами при визначенні переліків комп'ютерної техніки, що закуповується.

Обсяги та найменування техніки, яка закуповується для урядових потреб, повинні бути закладені в бюджет на 2013 фінансовий рік, який знаходиться на розгляді конгресу. Рішення про включення у списки продукції Apple чиновники повинні прийняти протягом найближчих днів, щоб не затримувати процес затвердження бюджету.

Нагадаємо, від купівлі комп'ютерів і ноутбуків Apple вже відмовилися міська влада Сан-Франциско. !zn

Читайте також:

Apple планує випустити бюджетну версію iPad


Apple представила новий 15-дюймовий MacBook Pro

Розробляти смартфон для Facebook будуть колишні співробітники Apple

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі