В Україні з'явиться ще один сайт з безкоштовним кіно

Поділитися
© : стоп-кадр з прихованої камери
В Україні з'явиться ще один сайт з безкоштовним кіно - Muzunga TV. Він буде показувати потокове відео з кінофільмами, серіалами і мовленням телевізійних каналів, хоча останні тільки заявлені: насправді канал поки що один - «РТР-Планета» - і той не працює.

У той же час на сайті вже можна подивитися близько 500 кінофільмів і серіалів, вони стануть доступними після реєстрації, пишуть znaki.fm

За словами розробників сайту, для перегляду необхідний як мінімум мегабітний канал, але краще - 3-мегабітний. Відео поки що транслюється без затримок - можливо, сервіс ще просто не завантажений. Клавіша з переключенням на якість HD є, але версія потоку поки всього одна - судячи з вимог до каналу, зі «звичайною» якістю.

Що стосується легальності, Muzunga експлуатує ліниве українське законодавство, обіцяючи сприяти авторам і правовласникам, якщо ті помітять випадки порушення своїх прав, і відповідати їм на листи.

На сайті також зазначено, що сервіс знаходиться на стадії технічного тестування, і саме тому вільний і безкоштовний. Не виключено, що творці планують з часом укласти ліцензійні угоди і зробити перегляд платним, або що вони хочуть якийсь час «пересидіти» тестування і на претензії правовласників відповідати, що ще не відкрилися.

Відзначимо, що останнім часом багато сайтів, у тому числі ex.ua, на вимогу правовласника видаляють нелегальний контент майже відразу після його появи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі