Янукович доручив Азарову забезпечити українців інтернетом

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Янукович доручив при підготовці проектів регіональних програм соціально-економічного та культурного розвитку сприяти забезпеченню широкого доступу до мережі інтернет, зокрема, у сільській місцевості.

Президент України Віктор Янукович доручив прем'єр-міністру Миколі Азарову та голові Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, Петру Яцуку до 2 липня розробити і визначити вимоги щодо створення технологічної інфраструктури мережі інтернет і мереж доступу до неї у населених пунктах, а також розробити спрощений порядок узгодження проектів зі створення такої інфраструктури.

Також глава держави доручив уряду опрацювати питання визначення правил доступу операторів і провайдерів телекомунікацій до елементів технологічної інфраструктури мережі інтернет загального користування і житлового фонду всіх форм власності для організації і проведення відповідних будівельних, монтажних робіт.

Голові Ради міністрів Криму та головам обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій президент доручив при підготовці проектів регіональних програм соціально-економічного та культурного розвитку сприяти забезпеченню широкого доступу до мережі інтернет, зокрема, у сільській місцевості; розвитку технологічної інфраструктури мережі інтернет і мереж доступу до неї споживачів; створенню окремих елементів технологічної інфраструктури мережі інтернет загального користування.

Як повідомлялося, число інтернет-користувачів в Україні в кінці 2011 року зросло до 40% від усього населення. В селах користуються інтернетом 22,5%, у маленьких містах (до 20 тис. жителів) - 35,4%, у середніх містах (20-99 тис. жителів) - 46,1%, у великих містах (100-499 тис . жителів) - 49,4%, а в дуже великих містах (від 500 тис. жителів) - 58,1%. !zn

Читайте також:

Соцопитування: Українці використовують інтернет в основному для розваг

Інтернет у столичному метро з'явиться не раніше 2013 року

Українці в інтернеті в основному спілкуються у соцмережах, читають новини і завантажують фільми


В Україні стартував Інтернет-марафон «Віктор Янукович. 2 роки умовно»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі