YouTube буде публікувати особисті дані спамерів

Поділитися
YouTube має намір публікувати реальні імена користувачів, які поводять себе некоректно. Отримувати дані компанія планує також з аккаунта Google+.

Відеохостинг YouTube планує покарати своїх користувачів, що роблять грубі, образливі або спамові коментарі незвичайним способом: компанія планує називати таких користувачів на сайті не за допомогою обраного ними ника, а їх повним ім'ям і прізвищем.

Для таких користувачів компанія буде публікувати повідомлення про те, що відтепер всі їх повідомлення на YouTube будуть підписані їх реальним ім'ям. Отримувати дані компанія планує також з аккаунта Google+. Ще на останній конференції Google I/O розробники YouTube заявили, що планують реалізувати в системі коментарів низку змін, направлених на ліквідацію зловживань з боку багатьох користувачів.

Аналітики говорять, що даний крок спрямований на створення більш цивілізованого середовища спілкування на YouTube, який повинен стати більш привабливим для бізнесу і потенційних рекламодавців. !zn

Читайте також:

YouTube представив інструмент для «розмиття» облич на відео

Перегляд прямих трансляцій в YouTube стане платним

Число відтворень роликів на YouTube перевищило трильйон

YouTube генерує шосту частину мобільного трафіку

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі