За три дні Apple продала рекордну кількість нових iPad

Поділитися
© borisakunin.livejournal.com
З початку продажів нового iPad 3 16 березня фанати купили 3 млн планшетів. Таким чином, запуск нового покоління став найбільш успішним для сімейства iPad.

З 16 березня Apple продала 3 млн нових планшетних комп'ютерів iPad, йдеться у прес-релізі компанії. Гендиректор Apple Тім Кук назвав ці результати перших днів продажів рекордними.

Віце-президент компанії з маркетингу Філіп Шиллер назвав запуск нового планшетника найбільш успішним для сімейства iPad.

Подробиці характеристик нового iPad >>

Для порівняння, у 2010 році за аналогічний період було продано 300 тисяч планшетників iPad першої серії, а у 2011 році - мільйон екземплярів моделі iPad 2.

Нагадаємо, продажі нового iPad стартували 16 березня у 10 країнах - у США, Австралії, Канаді, Франції, Німеччині, Великобританії, Гонконгу, Японії, Сінгапурі та Швейцарії. 23 березня новий iPad з'явиться на полицях магазинів ще у 24 країнах, переважно в Європі.

Тим часом покупці вже звертаються до служби технічної підтримки Apple зі скаргами на те, що один з кутів комп'ютера розігрівається сильніше за інші, що викликає неполадки у роботі екрану. Інші скарги стосуються популярної програми для спілкування між користувачами продукції компанії - Face Time, яка у низці випадків працює без перебоїв лише при підключенні до Інтернету з використанням Wi-Fi, але не з'єднується при перемиканні на мережу 4G, яку підтримує пристрій. Втім, це не помилка, Apple вирішила не підтримувати FaceTime через стільникове з'єднання свідомо. !zn

Читайте також:

Хакери зламали iPad 3 в перший день продажів


Apple представить зменшену модель iPad

Apple представила iPad третього поколінн
я

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі