Азаров покликав за стіл переговорів щодо сфальсифікованих округів

Поділитися
Азаров закликав припинити протистояння на округах, в яких перемогла опозиція, і сісти за стіл переговорів. Також заявив про готовність почати «переговорний процес з метою створення широкої коаліції».

Голова Партії регіонів, прем'єр-міністр України Микола Азаров офіційно закликав політичні партії та кандидатів у депутати проблемних округів до переговорів.

«Розвиток подій спонукає нас офіційно закликати політичні партії та кандидатів у депутати, які залучені в конфлікти щодо підрахунку голосів, припинити ці конфлікти і почати діалог між собою», - йдеться у зверненні Азарова, розміщеного на сайті Кабміну.

При цьому Азаров зазначив, що «уряд готовий сприяти налагодженню і проведенню такого діалогу».

Голова Партії регіонів також попросив «Центральну виборчу комісію забезпечити завершення підрахунку голосів в передбачені законодавством терміни і прийняти для цього всі необхідні заходи».

Крім того, Азаров доручив «правоохоронним органи розібратися за всіма фактами порушень, які мали місце, дати їм правову оцінку та вжити необхідних заходів правового реагування».

«Нарешті, хотів би закликати всі політичні сили, яким не байдужа доля нашої країни, розпочати переговорний процес з метою створення широкої коаліції на основі європейських цінностей - для консолідації всіх здорових сил суспільства з метою подальшого розвитку України та реалізації політики європейської інтеграції», - йдеться в зверненні Азарова.

Нагадаємо, що Об'єднана опозиція «Батьківщина» не визнає результатів парламентських виборів 28 жовтня, заявляючи про масові фальсифікації.

Разом з тим, влада погодилася провести перевибори в п'яти мажоритарних округах, на яких перемогли представники опозиції, стверджуючи, що встановити результати в них неможливо. !zn

Читайте також:

У брата Балоги відібрали перемогу по «схемі Засухи»


ЦВК призначить перевибори тільки після зміни закону про вибори

Азаров повідомив «простим людям», що обрані в Києві депутати нічим їм не допоможуть (ВІДЕО)

Азаров розповів представникам Євросоюзу, як опозиція намагається сфальсифікувати вибори

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі