Азаров засмучений тим, що Тимошенко і Луценко не беруть участь у виборах

Поділитися
Азаров висловив засмучення тим, що Тимошенко і Луценко не беруть участь у політичній боротьбі на цих виборах, і висловив упевненість у тому, що «якщо б вони не сиділи, вони безперешкодно в них взяли б участь». На думку прем'єра, опозиція і без них «зашкалює».

Виборчий процес в Україні не страждає від дефіциту опозиційних лідерів, зазначив прем'єр-міністр України Микола Азаров напередодні виборів.

"Ця політична кампанія не відчуває дефіциту в опозиційних лідерах, в опозиційній діяльності. Я б навіть сказав, її більше, ніж треба. Я за сильну опозицію, але у нас вона вже зашкалює", - сказав він в ході зустрічі з міжнародними спостерігачами та представниками диппредставництв у п'ятницю в Києві.

Відповідаючи на запитання одного з учасників про те, наскільки великий вплив на виборчий процес того факту, що екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко і екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не беруть участь у виборах, прем'єр зазначив: "Якщо б у нас був дефіцит в опозиційних лідерах, то це мало б більший вплив, але у нас Україна не страждає таким дефіцитом".

"Якби вони (Тимошенко і Луценко) брали участь, вони б так само себе поводили і так само діяли, не знаю, на скільки відсотків все змінилося б, але я думаю, що для нас змінилося б на краще", - додав він.

Азаров висловив засмучення тим, що Тимошенко і Луценко не беруть участь у політичній боротьбі на цих виборах, оскільки, згідно із законодавством, вони не мають на це право, і висловив упевненість у тому, що "якщо б вони не сиділи, вони безперешкодно в них взяли б участь". !zn

Читайте також:

Тимошенко закликала виборців голосувати за опозицію: Ви ж не самогубці!

Генсек Ради Європи заявив, що вибори в Україні можуть визнати нечесними без Луценка і Тимошенко

Москаль упевнений, що Луценка звільнять після виборів, а Тимошенко влада боїться більше, ніж Росію і США

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі