Бригинець упевнений, що в його окрузі комісія оголосила перерву на добу для фальсифікацій

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
ОВК 217-го округу в Києві, де лідирує Олександр Бригинець, «незаконно оголосила перерву» в роботі комісії на цілу добу. Бригинець звернувся до ЦВК з вимогою припинити перерву.

Кандидат в народні депутати України по мажоритарному округу № 217 на виборах до Верховної Ради Олександр Бригинець звернувся в Центральну виборчу комісію з вимогою припинити незаконну перерву в роботі ОВК.

ОВК 217-го округу в Києві незаконно оголосила перерву в роботі комісії на цілу добу. Хоча закон не передбачає жодної перерви в роботі ОВК. «Я не бачу іншої причини, яка змусила членів ОВК порушити закон, окрім бажання сфальсифікувати вибори. Тим більше що вони поставили під удар сотні людей, які очікують у холі ОВК своєї черги передати протоколи і бюлетені для остаточного оголошення результатів виборів», - заявляє Бригинець через свою прес-службу.

- У Києві в 8 з 13 округів перемагає «Батьківщина»

Бригинець звернувся до ЦВК з вимогою припинити порушення Закону України «Про вибори народних депутатів України», зокрема ст. 19 і ст. 94 зазначеного Закону у зв'язку зі свавільно і протиправно оголошеною перервою в роботі ОВК та продовжити засідання комісії, як того вимагає закон.

Як повідомлялося раніше, в київських округах оброблені дані від 7 до 20% протоколів. Представники «Батьківщини» перемагають у 8 округах: у 212-му - Віталій Ярема, у 213-му - Володимир Яворівський, в 217-му - Олександр Бригинець, у 218-му - Володимир Ар'єв, в 219-му - Володимир Бондаренко, в 220-му - Олександр Чорноволенко, в 221-му - Леонід Ємець, в 222-му - Дмитро Андрієвський. !zn

Читайте також:

Партія регіонів не зможе самостійно створити більшість у новій Раді

Кличко вже засумнівався у створенні більшості опозиційними силами

На парламентських виборах-2012 зафіксована рекордно низька явка виборців

«Батьківщина» оголосила результати паралельного підрахунку голосів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі