Член ЦВК Магера назвав підрахунок голосів на виборах «достатньо брудним»

Поділитися
© st.free-lance.ru
Магера стурбований брудним підрахунком голосів на деяких виборчих дільницях. Він не виключає, що ЦВК може змінити голову комісії на проблемному окрузі Пилипишина.

У Центральній виборчій комісії припускають, що підсумку 100% підрахунку голосів на парламентських виборах за протоколами дільничних комісій в електронному вигляді в середу, 31 жовтня, не буде.

«Мені особисто хотілося б, щоб це було завершено ще вчора, але ми реалісти і розуміємо, що можливо і за сьогоднішній день не буде 100% протоколів по всій Україні», - заявив заступник голови ЦВК Андрій Магера.

«Я не хочу висловлювати офіційну позицію ЦВК, оскільки мене на це ніхто не уповноважував, але скажу, як один із членів ЦВК, що ці вибори в частині підрахунку голосів є достатньо брудними», - також зазначив він.

Так, Магера зазначив, що в низці округів Києва, зокрема у 223 і 211, окружні комісії намагаються прийняти рішення про необґрунтований перерахунок голосів на окремих дільницях.

«Але вони займаються такою діяльністю, якою займається сьогодні і Київ, у зв'язку з чим плентається у хвості всієї України», - додав заступник голови ЦВК.

Він також не виключив, що ЦВК може розглянути питання про заміну голови двісті двадцять третьої комісії або окремих її членів, якщо ситуація в цьому окрузі не зміниться.

Нагадаємо, що на окрузі 223 «свободівець» Юрій Левченко перемагає Віктора Пилипишина, на окрузі 211 Сергій Терьохін («Батьківщина») перемагає регіонала Ігоря Лисова. !zn

Читайте також:

Названо 13 округів, що гальмують підрахунок голосів. Київська область - серед лідерів

Два опозиційних кандидати у Волинській області вимагали перерахунку голосів

Гриценко: Кличко б’є Об’єднану опозицію у спину

Опозиція пригрозила влаштувати перевибори в Раду, якщо влада не припинить фальсифікації

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі