Геращенко відмовляється сидіти в парламенті поряд з «засухами і компанією»

Поділитися
© svitoutdoor.com.ua
На думку Геращенко, знаходиться у Верховній Раді з депутатами, які вибили свої мандати за допомогою «Беркута» - огидно. Пропонує бойкот Ради.

Народний депутат від НУНС Ірина Геращенко, яка пройшла до парламенту за списком партії «УДАР», пропонує опозиції бойкотувати нову Верховну Раду.
«Я особисто все більше схиляюся до думки, що нову ВР опозиція повинна бойкотувати. Рік тому Яценюк взагалі говорив, що за умови неучасті Тимошенко у виборах опозиція на них не піде. Але пішли ... Тепер робити вигляд, що нічого не сталося, фальсифікацій не було - добити парламент і країну взагалі. Це моя особиста думка, але сидіти з засухами і ко, які вибили свої мандати з Беркутом - огидно», - написала Геращенко на своїй сторінці в Facebook.
Як повідомлялося, окружна виборча комісія № 94 (Обухів, Київська область) оголосила переможцем виборів регіоналку Тетяну Засуху, яка набрала 35,24% голосів. У її конкурента Романюка з «Батьківщини» - 45,21%. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі