Гриценко: Кличко б'є Об'єднану опозицію у спину

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Анатолій Гриценко заявив, що «УДАР» працює проти «Батьківщини», всіляко перешкоджаючи перемозі у 95-му окрузі кандидата від опозиції В'ячеслава Кутового. При цьому Кличко, обіцяючи сприяти «Батьківщині», не тримає своє слово.

У 95-му мажоритарному окрузі в Ірпіні партія «УДАР» працює проти Об'єднаної опозиції «Батьківщина», а Віталій Кличко не тримає слово. Про це у своєму Facebook 31 жовтня пише третій номер списку «Батьківщини» Анатолій Гриценко.

«Важко вести війну на декількох фронтах. Ще важче - коли б'ють у спину. Ті, хто пообіцяв підтримувати», - пише Гриценко.

За словами опозиціонера, у 95-му окрузі переміг кандидат від Об'єднаної опозиції В'ячеслав Кутовий, проте кандидат від Кличка Олександр Юраков протягом трьох днів закидає ОВК скаргами, ставлячи під сумнів протоколи з дільниць і тим самим гальмуючи роботу комісії.

- Названо 13 округів, що гальмують підрахунок голосів. Київська область - серед лідерів

«До певного часу ми мовчали. Сподівалися, що кандидат від «УДАРу» вгамується. Тим більше, що паралельно ми робимо кроки для налагодження співпраці з «УДАРом» в новій Раді... Вчора терпець увірвався», - зазначив Гриценко.

За його словами, 30 жовтня на засіданні Ради об'єднаної опозиції Олександр Турчинов набрав Віталія Кличка прямо в залі засідань. «Кличко вислухав і запевнив Турчинова (члени Ради були свідками телефонної розмови), що «УДАР» негайно відкличе всі скарги для прискорення процесу підрахунку голосів», - пише він.

«Щойно я з Кутовим перевірив документи в ОВК 95 округу. За останні три дні в ОВК подано 70 скарг, з них 32 - кандидатом від УДАРу, жодна скарга ним не відкликана. Останню скаргу кандидат від Кличка зареєстрував вчора, 30 жовтня, о 23:45 - незважаючи на «тверде чоловіче слово» Віталія, яке він нам дав чотирма годинами раніше», - підкреслив політик. !zn

Читайте також:

«Батьківщина» заявила про блокування Губським окружкому, де переміг опозиціонер

Азаров впевнений, що вибори всі вважають сфальсифікованими лише тому, що Партія регіонів виграла

Результати виборів у 132 окрузі сфальсифіковані. Хто за цим стоїть - ЦВК чи ОВК?

«Свободівець» Іллєнко оголосив про свою перемогу над Герегою

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі