Лідери Об'єднаної опозиції готові обнулити списки і байкотувати нову Раду

Поділитися
Об'єднана опозиція готова діяти «відповідально і рішуче», оголосивши бойкот новій Раді через фальсифікації виборів. Пропозицію Гриценка підтримали Яценюк, Турчинов і Соболєв.

Об'єднана опозиція «Батьківщина» має намір в найближчі два дні скликати з'їзд і обнулити партійний і мажоритарний списки на парламентських виборах. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив 3-й номер списку «Батьківщини» Анатолій Гриценко.

«Тільки що я вніс Арсенію Яценюку, як голові Ради Об'єднаної опозиції «Батьківщина», пропозицію: негайно (завтра, максимум - у вівторок) скликати з'їзд ВО «Батьківщина»- обнулити і партійний список, і список мажоритарників. У Раду в цих умовах - не йти! Інакше втратимо довіру людей, які нас підтримали, а це - найважливіше! Яценюк підтримав. Турчинов теж. Соболєв теж. З іншими лідерами партій зв'язуємося. Тому що в різних ОВК зараз воюють. Сам теж зараз їду в Канів підтримати людей», - написав Гриценко.
«Досить! Повинні діяти відповідально і рішуче!» - заявив він. !zn
Читайте також:
Регіоналку Засуху, яка набрала на чверть голосів менше Романюка, оголосили переможцем
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі