На Рівненщині опозиціонер оскаржить в суді перемогу провладного кандидата

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© operativno.ua
Висуванець Об’єднаної опозиції Сергій Кошин не визнає своєї поразки у 155 окрузі Рівненщини. Він стверджує, що члени комісій вкидали бюлетені з голосами за провладного кандидата, і має намір доводити свою правоту в суді.

Юристи кандидата в народні депутати від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Сергія Кошина оскаржать результати виборів на дільницях мажоритарного округу №155 у Рівненській області.

Як повідомив кореспондент ZN.UA, протягом усього дня 29 жовтня вельми напруженим і нервовим було приймання протоколів ДВК окружною комісією 155 округу Рівненщини (центр – Дубровиця). Спочатку лідерські позиції у виборчих перегонах утримував діючий народний депутат від БЮТ, висуванець Об’єднаної опозиції Сергій Кошин. Чим ближче ставало до закінчення опрацювання протоколів ДВК, тим частіше змінювалася перемога.

Після результатів підрахунку голосів із майже 88 відсотків протоколів на перше місце вийшов член Партії регіонів, в.о. ректора Національного університету водного господарства та природокористування Микола Сорока. Коли на сайті ЦВК навпроти цього округу з’явилася цифра 100, було видно, що з перевагою у 130 голосів переміг близький до влади кандидат. Не минуло й години, як було зафіксовано різницю у 867 голосів на користь Миколи Сороки.

Його опонент Сергій Кошин не визнає своєї поразки. У розмові з кореспондентом ZN.UA кінцевий успіх Сороки він пояснює тим, що ОВК в останню чергу прийняла протоколи із семи дільниць у Рокитнівському районі, де кількість голосів, поданих за цього кандидата, удесятеро або майже удесятеро більша, ніж за кандидата-опозиціонера.

За словами Сергія Кошина, «на цих дільницях зафіксовано вищу явку виборців. Перед закінченням дня голосування члени комісій вкидали бюлетені з голосами за пана Сороку». !zn

Читайте також:

У Києві члени комісій ОВК № 215 обурені фальсифікаціями на користь Гереги (ВІДЕО)

У Волинській області кандидат від опозиції оголосив голодування, вимагаючи чесного підрахунку голосів

Кандидат від Об’єднаної опозиції переміг ставленицю Фірташа

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі