На Закарпатті регіонал намагається відсудити перемогу в молодшого брата Балоги

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Кандидат від Партії Регіна Степан Деркач подав кілька позовів з приводу того, що його нібито не допускали на засідання двох дільничних виборчкомів, де істотну перевагу отримав представник ЄЦ Павло Балога. Окружком може визнати результати голосування на обох дільницях недійсними.
У 71 мажоритарному окрузі в Закарпатті кандидат від Партії Регіна Степан Деркач оскаржив перемогу на виборах свого конкурента Павла Балоги - брата голови МНС і лідера партії «Єдиний центр» Віктора Балоги.
Як повідомляє кореспондент ZN.UA, по 71 округу остаточний переможець поки не визначений. Представник Деркача подав кілька позовів з приводу того, що його нібито не допускали на засідання двох дільничних виборчкомів у Іршавському районі, де істотну перевагу отримав представник ЄЦ Павло Балога.
Іршавський суд ці позови відхилив, однак Львівський апеляційний адміністративний суд своїми постановами від 1 листопада визнав дії обох ДВК протиправними і такими, що порушують закон «Про вибори народних депутатів України».
Зараз окружний виборчком на підставі судових ухвал вирішує питання про визнання результатів голосування на обох дільницях недійсними. Журналістів на засідання не допускають, до ОВК стягнуті правоохоронці, тут таки присутні представники обох протиборчих сторін.
При цьому, як з боку ЄЦ, так і ПР, лунають взаємні звинувачення в матеріальному заохоченні виборців. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі