Опозиція вважає, що округ Пилипишина-Левченка зроблять показовим

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Опозиціонери вважають, що справа по 223-му округу - "показуха" від влади, якщо б реально хотіли уникнути фальсифікацій, то працювали б на випередження.

Порушення кримінальної справи за фактом фальсифікації результатів голосування на виборах в окрузі № 223 у Києві є показовим виступом.

Таку думку озвучив член партії "Батьківщина", віце-спікер парламенту Микола Томенко в ефірі 5 каналу, коментуючи порушення Генпрокуратурою відповідної кримінальної справи.

"Я думаю, що це влада хоче зробити показовий виступ", - заявив він на відповідне питання.

- Прокуратура почала розслідування фальсифікацій на 223 окрузі. Порушено кримінальну справу

У свою чергу представник партії "УДАР", екс-глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко також вважає, що це показова справа.

"Я вам скажу, як професіонал, як силовик колишній, що насправді влада повинна була на попередження спрацювати. Вони не знали, в яких конвертаційних центрах отримують і роздають в комісіях, а тепер прокуратура почекала тиждень, і тільки одна справа" , - сказав він.

У свою чергу, голова Київської міської організації ВО "Свобода" Андрій Іллєнко наголосив, що необхідно, щоб Генпрокуратура завершила розслідування кримінальної справи проти фальсифікаторів на № 223-му виборчому окрузі в Києві і передала її до суду.

"Дійсно двісті двадцять третій округ став, напевно, найбільш скандальним. Я думаю, що в цій ситуації важливо не просто порушити кримінальну справу, але й довести її до кінця. І ми будемо домагатися цього", - підкреслив Іллєнко.

Як повідомлялося, у понеділок, 12 листопада, стало відомо, що Генпрокуратура порушила кримінальну справу за фактом фальсифікації результатів голосування в окрузі № 223 у Києві (Шевченківський район Києва). !zn

Читайте також:

Опозиція не визнає результати виборів і вважає, що в неї вкрали голоси

Вищий адмінсуд підтвердив рішення ЦВК про перевибори у проблемних округах

Яценюк оголосив про консультації серед опозиції зі складання депутатських мандатів

Ківалов підрахував, що вибори були чесними на 99%

Частина кандидатів від опозиції відмовляються йти на перевибори у проблемних округах

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі