Опозиція розповіла послам Євросоюзу, США та Канади, як влада «спотворює результати виборів»

Поділитися
Опозиція розповіла послам Євросоюзу, США та Канади, як влада «спотворює результати виборів» © rian.com.ua
Лідери опозиції на зустрічі з послами європейських країн ЄС, США та Канади розповіли, що результати виборів фальсифікують не просто окремі кандидати від Партії регіонів, а влада, «використовуючи силові структури і судову гілку».
Лідери опозиційних сил поінформували послів європейських країн про ситуацію, яка склалася в Центральній виборчій комісії України з підрахунком голосів. Дипломати прийняли інформацію про результати виборів до відома.
"Ми проінформували представників Європейського Союзу, а також США і Канади про ті небезпечні злочини, які сьогодні робить влада для того, щоб сфальсифікувати волевиявлення наших громадян", - сказав заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов, відповідаючи на запитання журналістів піл час зустрічі лідерів опозиції з послами європейських країн.
За його словами, основний акцент необхідно робити на тому, що "не просто якісь представники від Партії регіонів чи кандидати спотворюють результати виборів, а використовуючи, зокрема, силові структури, судову гілку влади".
Турчинов також заявив, що згідно з чинним законодавством, не можна визнати вибори недійсними в окремому окрузі, але "і ЦВК, і судова система сьогодні пробують діяти за межами Конституції, за межами виборчого законодавства".
"Тому, безумовно, такі результати виборів ми визнати не можемо", - підсумував Турчинов.
"Ми провели консультації, повідомили інформацію з першоджерел про ситуацію, яка в даний час складається, про переговори з головою ЦВК. Ніяких принципових рішень не було - це був обмін інформацією", - сказав лідер партії "УДАР" Віталій Кличко.
За його словами, дипломати взяли цю інформацію до відома. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі