Пилипишин залишив окружком під крики «Ганьба!»

Поділитися
Пилипишин залишив окружком під крики «Ганьба!» © ЛІГАБізнесінформ
Пилипишин звинуватив прихильників «свободівця» Левченка в перешкоджанні роботі комісії. Його власні охоронці представляються то журналістами, то охоронцями. Пилипишин упевнений, що одне іншому не заважає.

Кандидат на парламентських виборах по мажоритарному округу № 223 у Києві, самовисуванець Віктор Пилипишин залишив приміщення окружної виборчої комісії, де все точаться суперечки щодо кількості голосів кандидатів.

Прихильники ВО «Свобода», які зібралися під будівлею на підтримку свого кандидата Юрія Левченка, проводили його криками «Ганьба!».

Перед виходом Пилипишин звинуватив прихильників Левченка в перешкоджанні роботи комісії. За його словами, люди, які перебувають на засіданні ОВК, чинять тиск на комісію.

З приводу його охоронців, які раніше представлялися то журналістами, то охоронцями, Пилипишин сказав, що наявність журналістських посвідчень не заважає їм бути і охоронцями.

Раніше в приміщенні ОВК почалася бійка. Невідомі пустили сльозогінний газ.

Коментуючи ситуацію з бійкою і розпиленням сльозоточивого газу, Пилипишин заявив: «Я відповідально заявляю, що мої люди не влаштовували ніяких провокацій і не влаштовували ніяких штурмів».

На прохання прокоментувати інформацію про те, що на дільницях були зіпсовані бюлетені, Пилипишин заявив:

«Я плітки не коментую. Я задаюся питанням, чому 60-80 представників «Свободи» тут знаходяться і провокують комісію. Я за 4 доби з'явився тут вперше і йду звідси. Я думаю, що у них («Свободи») - погане виховання. Напевно, виховувалися в поганому дитячому будинку, навіть не в сім'ї».

Будівлю окружкому оточено правоохоронцями, серед яких бійці підрозділу «Беркут» у шоломах і бронежилетах. У залі тривають суперечки.

Трансляцію подій на окрузі 223 веде телеканал ТВі. !zn

Читайте також:

Член ЦВК Магера назвав підрахунок голосів на виборах «достатньо брудним»


Кум Табачника визнав свою поразку на виборах у Києві


Кличко розповів, чому мажоритарники «УДАРу» програли в Києві

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі