Регіонали впевнені, що сформують більшість за будь-яких обставин

Поділитися
© blog.tui.ua
Регіонали не сумніваються в тому, що Партія регіонів в змозі сформувати більшість у новій Верховній Раді. Володимир Олійник заявив, що 5-6 проблемних округів для них не принципові.

Партія регіонів в змозі сформувати більшість у новій Верховній Раді. Про це заявив депутат від Партії регіонів Володимир Олійник в ефірі телеканалу ТВі.

«Треба визнати, що опозиція програла в цілому. Вона не може сформувати більшість. І розпочали бійку», - сказав він.

«Ми більшість сформуємо. Для нас не є принциповими 5-6 округів, як і для них. Вони не додадуть їм більшості, а ми все одно сформуємо», - уточнив він.

Раніше у Партії регіонів заявляли про те, що у них вже є 210 місць у новому парламенті, а також, що близько 20 кандидатів, які перемогли в мажоритарних округах як самовисуванці або представники непровладних сил, готові вступити у фракцію ПР.

Згідно з даними ЦВК, до парламенту проходить 187 кандидатів у депутати, висунутих Партією регіонів (72 - за списком партії, 115 - мажоритарники).

Нагадаємо, 6 листопада парламент рекомендував ЦВК провести перевибори в п'яти проблемних округах - N94, 132, 194, 197, 223. Народний депутат від фракції «БЮТ-Батьківщина» Андрій Сенченко вніс на розгляд Верховної Ради проект постанови «Про проведення повторних виборів народних депутатів».

Раніше ЦВК визнав неможливість встановлення достовірних результатів виборів на цих округах. Центрвиборчком наголосив на необхідності проведення повторних виборів в цих округах і звернувся до Верховної Ради з проханням призначити проведення повторних виборів.

У той же час, у Верховній Раді вже зареєстровано проект постанови, в якому пропонується провести перевибори народних депутатів 13 січня 2013 року. !zn

Читайте також:

Самовисуванцям, які перемогли на виборах, настійно рекомендували вступати в Партію регіонів

Азаров розповів представникам Євросоюзу, як опозиція намагається сфальсифікувати вибори

Тимошенко вимагає не допустити перевиборів у сфальсифікованих округах

Янукович доручив Генпрокуратурі розібратися з порушеннями на виборах

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі