Сайт ЦВК зафіксував перемогу опозиціонера Кутового на окрузі в Ірпені

Поділитися
Сайт ЦВК зафіксував перемогу опозиціонера Кутового на окрузі в Ірпені © kievcity.gov.ua
Центральна виборча комісія продовжує повільно підводити підсумки голосування на виборах. Об'єднана опозиція готова визнати їх недійсними через фальсифікації.
За результатами електронної обробки 100% протоколів на парламентських виборах у мажоритарному окрузі №95 (Київська область) переміг представник ВО «Батьківщина» В'ячеслав Кутовий (26,9% голосів).
Як повідомляється на офіційному сайті Центральної виборчої комісії (ЦВК), його суперники, представник партії «УДАР Віталія Кличка» Олександр Юраков і представник Партії регіонів Петро Мельник, набрали 22,42% і 20,97% голосів відповідно.
В даний час ЦВК опрацювала вже 99,49% протоколів по мажоритарних округах. Не до кінця залишаються обробленими протоколи лише на трьох округах - №11 у Вінницькій області, № 197 у Черкаській та № 223 в м.Києві.
В окрузі №11 за результатами обробки 97,27% протоколів у лідери вийшов самовисуванець Олександр Домбровський (30,07%), обійшовши представника «Батьківщини» Наталію Солейко (27,89%), хоча до зміни голови комісії там лідирувала Солейко.
В окрузі №197 (оброблено 73,28% протоколів), як і раніше лідирує представник «Батьківщини» Леонід Даценко, обходячи самовисуванця Богдана Губського на 3,52%, а в столичному окрузі - самовисуванець Віктор Пилипишин, обходячи представника «Свободи» Юрія Левченка на 31 голос (0,03%).
Залишається не проясненою ситуація в окрузі №132 (центр - м.Первомайськ Миколаївської області), де спочатку за результатами опрацювання 100% протоколів на сайті ЦВК переможцем виборів був вказаний представник «Батьківщини» Аркадій Корнацький, а потім протягом дуже короткого часу кількість голосів за його опонента - кандидата від Партії регіонів Віталія Травянка - стрімко збільшилася і в даний час в якості переможця на окрузі фігурує саме Травянко.
Крім того, на сайті ЦВК також оприлюднена інформація про перемогу регіоналки Тетяни Засухи (41,80%) над Віктором Романюком із «Батьківщини» (39,81%). Раніше на сайті ЦВК за результатами обробки 97,79% наводилися дані про перемогу Романюка-45,21% або 38 632 голосів. У Засухи було 35,24% або 30 114 голосів. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі