Суд встановив фальсифікацію на окрузі Ляпіної на користь Супруненко

Поділитися
У ході перегляду відеозапису підрахунку суд виявив фальсифікацію на користь провладного кандидата Супруненка. Перемога Ляпіної на цьому окрузі ще більш переконлива.

Київським окружний адміністративний суд встановив фальсифікацію на парламентських виборах на одній з ділянок округу № 216 у Києві, на якому перемогла Ксенія Ляпіна.
Як повідомляє прес-служба партії «За Україну!», на дільниці № 800 180 провладному кандидату Олександра Супруненка приписали 192 голосів інших кандидатів. Так, у кандидата від Партії регіонів було вкрадено 27 голосів, а у комуніста - 30.
Це з'ясувалося під час перегляду судом відеозапису підрахунку голосів та встановлення результатів голосування на даній дільниць. Відеозапис підтвердив, що за Супруненко проголосувало 382 виборця, тоді як у сфальсифікованому протоколі і на сайті ЦВК вказана цифра 574.
Таким чином, перевага Ляпіної над Супруненком становить не 1436, як вказано на сайті ЦВК, а 1628 голосів, резюмували в прес-службі партії. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі