«Свобода» згодна голосувати з Партією регіонів тільки за заборону Компартії

Поділитися
«Свобода» згодна голосувати з Партією регіонів тільки за заборону Компартії © rian.com.ua
У «Свободі», коментуючи пропозицію Миколи Азарова співпрацювати з Партією регіонів у парламенті, заявили, що з регіоналами будуть голосувати тільки за заборону Компартії України. А в «Батьківщині» прем'єру порадили «приберегти свої заклики до того часу, коли зробить явку з повинною».

У ВО «Свобода», яка набрала за результатами виборів більше 10% голосів, заявили, що будуть голосувати з Партією регіонів в новому парламенті виключно за заборону Комуністичної партії України.

«Партія «Свобода» спільно з Партією регіонів може голосувати тільки за одне питання - заборона Компартії. В іншому ми не будемо з ними співпрацювати за жодних умов", - запевнив видання "Коммерсант-Украина" представник партії "Свобода" Ігор Мірошниченко (N4 у виборчому списку).

Він додав, що «Свобода» спільно з об'єднаною опозицією «Батьківщина» буде прагнути «усунути Віктора Януковича від влади».

- У Партії регіонів розповіли, в яких питаннях вони готові співпрацювати з Тягнибоком


У партіях «Батьківщина» і «УДАР» прем'єру Миколі Азарову, який запропонував опозиції взяти участь у формуванні парламентської більшості разом з Партією регіонів і КПУ, також відповіли категоричною відмовою.

«Микола Азаров - це злочинець, який покриває фальсифікації виборів, так що нехай прибереже свої заклики до того часу, коли зробить явку з повинною!» - заявив народний депутат Сергій Пашинський «Батьківщина».

««УДАР» не бачить себе в коаліції ні з ПР, ні з комуністами, ми будемо об'єднувати свою діяльність з «Батьківщиною» і «Свободою»», - сказав Павло Розенко (N10 у списку «УДАР»).

Нагадаємо, президент Віктор Янукович і прем'єр-міністр Микола Азаров закликали опозиційні партії до співпраці у Верховній раді VII скликання. Азаров запевнив, що в Партії регіонів «готові простягнути руку своїм вчорашнім опонентам». В разі їхньої відмови він пообіцяв, що його політична сила «самостійно буде вирішувати проблеми розвитку держави». !zn

Читайте також:

Тягнибок впевнений, що у його партії намагаються вкрасти 3% голосів

Комуністи не вірять в «підозріло високі» рейтинги «Свободи»

Свободівець Іллєнко «вирвав» перемогу в Гереги

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі