Свободівець: Нас сприймають як хлопців, які можуть пику набити. Якщо треба - то без питань

Поділитися
Свободівець: Нас сприймають як хлопців, які можуть пику набити. Якщо треба - то без питань © industrialrussia.ru
Кандидат від ВО «Свобода» Андрій Іллєнко вважає, що його політична сила повинна показати нову якість роботи у парламенті. «Звичайно, ми зараз «на хвилі». Але відповідальність просто шалена», - зазначив Іллєнко.

Кандидат в народні депутати від ВО «Свобода» Андрій Іллєнко, який виграв вибори в парламент по 215-му мажоритарному округу в Києві, в інтерв'ю LB.ua розповів, які завдання стоятимуть перед його партією в новій Верховній Раді.

«Я думаю, що ми у Верховній Раді нарешті покажемо контраст, різницю між нами і політичними силами, які перед цим більше розчаровували. Звичайно, нас всі сприймають як таких хлопців, які можуть комусь пику набити. Якщо треба - то без питань. Але ми хочемо показати і якість нашої роботи в парламенті. Люди чекають конкретики. Просто заявами кидатися - це добре, але недостатньо», - зазначив Іллєнко.

«Звичайно, ми зараз «на хвилі». Але відповідальність зараз просто шалена. Люди повірили «Свободі». Реально повірили. І «Свобода» - це остання надія. Якщо розчарує «Свобода» - то все. Вже ніхто і ніколи ... І ми не маємо права цю надію дискредитувати», - додав він.

Як відомо на парламентських виборах ВО «Свобода» отримала 10,44% голосів за партійними списками (за підрахунками 99,98% протоколів). Крім того, мажоритарники «Свободи» оголошені ЦВК переможцями у 12 округах. !zn

Читайте також:

Тягнибок: Ми не помаранчеві, не пробачимо фальсифікаторів, всі сядуть

«Свобода» теж готова обнулити списки і визнати вибори недійсними

«Свобода» згодна голосувати з Партією регіонів тільки за заборону Компартії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі