Тягнибок впевнений, що у його партії намагаються вкрасти 3% голосів

Поділитися
© РИА Новости
Олег Тягнибок переконаний, що в його партії вкрадуть 3% голосів, якщо «так далі піде підрахунок». За його словами «Свобода» має в своєму розпорядженні необхідні матеріали тля того, щоб довести свою правоту в судах.

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок заявив, що в очолюваної ним партії намагаються вкрасти мінімум 3% голосів за партійними списками і відібрати перемогу у 4 мажоритарних округах на виборах до Верховної Ради.

"Як мінімум 3% у нас крадуть по багатомандатному округу, якщо так далі піде підрахунок голосів", - сказав він на брифінгу в офісі партії у вівторок.

Тягнибок також зазначив, що "Свобода" продовжує вести боротьбу за голоси своїх кандидатів по округу у Білій Церкві (Київська область), по округу № 89 Хмельницької області, по 215 і 223 округах Києва.

- Посол Росії сподівається, що Тягнибок не поставить під удар відносини між країнами


Він підкреслив, що на руках у штабу партії є не тільки позитивні для них дані екзит-полів та паралельного підрахунку голосів, але і протоколи з мокрими печатками, тому партія готова в разі необхідності доводити свою правоту в судах.

Окрім того, лідер "Свободи" заявив, що партія має намір звернутися до Генеральної прокуратури з вимогою відреагувати на порушення в ході підрахунку голосів на парламентських виборах. !zn

Читайте також:

Тягнибок вбачає масові фальсифікації, але не бачить революційної ситуації

Голова Тернопільської облради впевнено потрапляє в парламент від «Свободи»

Тягнибок покликав киян під окружні комісії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі