У Донецькій області - епідемія «передвиборчого» остеохондрозу

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Перед виборами виборчі комісії Донецької області завалені проханнями дозволити голосувати на дому. Всі заявники скаржаться на стан здоров'я, демонструючи в якості доказу медичну довідку з однаковим діагнозом - остеохондроз. В опозиції заявляють про масові фальсифікації.

В останні дні перед парламентськими виборами у виборчі комісії Донецької області масово надходять заяви громадян з проханням дозволити їм голосувати на дому. При цьому всі заявники причиною вказують стан здоров'я, демонструючи в якості доказу медичну довідку з однаковим діагнозом - остеохондроз.

Як повідомляє кореспондент ZN.UA, про це на зустрічі з журналістами повідомив керівник обласного виборчого штабу Об'єднаної опозиції Олександр Ярошенко.

- У Рівному регіонали підкуповують виборців дисконтними картами

За його словами, достовірно відомо, що одночасно в м.Курахове комісії отримали 306 таких заяв з довідками (3% від загального числа виборців), у м.Новогродівка - близько 400.

«А в Маріуполі голови комітетів самоорганізації населення приносять в дільничні комісії по 100-150 довідок, причому з'ясовується потім, що лікар навіть не бачив цих пацієнтів, а штампував довідки, не дивлячись», - додав Ярошенко.

Опозиціонер впевнений, що масова «захворюваність» виборців є одним із способів фальсифікації волевиявлення у день виборів, 28 жовтня.

«Ми думаємо, що за рахунок фальсифікацій Партія регіонів в межах від 8 до 10% покращить свій результат і загальну явку», - зазначив. !zn

Читайте також:

На Рівненщині конкуренти «зняли» з виборів опозиційного кандидата

У Житомирі МНСники розвішують агітаційні плакати регіонала (ФОТО)

Суд оштрафував пенсіонерку за публічну відмову голосувати за регіоналів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі