У Києві члени комісій ОВК № 215 обурені фальсифікаціями на користь Гереги (ВІДЕО)

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Члени окружкому заявляють про відверті фальсифікації. Учасники підрахунку голосів повідомили про обурливі, за їхніми словами, порушення.

У Києві в окружній виборчій комісії № 215 у Деснянському районі заявляють про відверті фальсифікації, і вимагають втрутитися представників партії УДАР Віталія Кличка, повідомили члени дільничних комісій у відеозверненні.

Зокрема, в цьому окрузі лідирує Галина Герега, хоча учасники комісій згідно з документами заявляють про абсолютно протилежні результати.

"Дивимося мажоритарників. Іллєнко набирає 472, а Герега - 449. Він перемагає по місту, а вони все нам доводять! Це через те, що вона не перемагає, нас тут тримають ... Хочемо вам також довести, що Янукович ніяк не виграє 40 %. У нас всі дані з мокрими печатками", - повідомила заступник глави дільничної комісії № 342 Степанова.

- За результатами паралельного підрахунку голосів, опозиція перемагає в 12 з 13 мажоритарних округів Києва

Крім того, інші учасники підрахунку голосів заявили про обурливі, за їхніми словами, порушення. Також вся зала присутніх членів комісій почали скандувати "Кличко", вимагаючи його прийти і вимагати чесних результатів.

Нагадаємо, вибори до парламенту України пройшли 28 жовтня. На п'ятирічний термін будуть обрані 450 народних депутатів, половина з них обирається за пропорційною системою, половина - у мажоритарних округах. Прохідний бар'єр за партійними списками складає 5%. В одномандатних округах перемагає кандидат, що набрав просту більшість голосів, а у випадку однакових результатів серед лідерів проводиться другий тур.

Джерело ZN.UA у виборчому штабі Партії регіонів повідомило раніше, що згідно з результатами паралельного підрахунку голосів на виборах, у 12 з 13 мажоритарних округів Києва лідирують представники опозиційних сил. У 215 окрузі лідирує Андрій Іллєнко від «Свободи». !zn

Читайте також:

На окрузі Губського під всіма приводами гальмують передачу до ЦВК даних про перемогу кандидата від «Батьківщини»


Як голосувала Україна: результати усіх екзит-полів


Регіонали взяли майже всі округи в Донецькій та Дніпропетровській областях

У Харківській області в мажоритарних округах тотально лідирують регіонали

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі